Previous Next
  • آژانس مسافرتی بـالون
    رزرو هتل در سراسردنیا
    صـدوروچــر هتل برای سـفـارت
    صـدور بـلیـط هواپیما-ترن-کشتی
    <در تمام شهرهـای دنـیـا>
    تلفن:6-88806685



    آژانس مسافرتی بـالون <br>
رزرو هتل در سراسردنیا<br>
صـدوروچــر هتل برای سـفـارت<br>
صـدور بـلیـط هواپیما-ترن-کشتی<br>
    <در تمام شهرهـای دنـیـا><br>
تلفن:6-88806685
    Blue Sky Balloon
  • اخذ ویزای تمام کشورهای دنیا
    تعیین وقت سفارت
    پیکاپ ویزا

    ویزای چین/ویزای ویتنام/ویزای تایلند/ویزای دبی/ویزای شینگن/ویزای هند/ویزای آذربایجان/ویزای آفریقای جنوبی/ویزای سنگاپور/ویزای برزیل/ویزای ازبکستان/ویزای قزاقستان/ویزای قزاقستان/ویزای قرقیزستان/ویزای هنگ کنگ/ویزای بنگلادش/ویزای کره جنوبی/ویزا قبرس (اروپایی)/ویزای عراق/ویزای اکراین/ویزای تاجیکستان/ویزای ترکمنستان/ویزای ایران/ویزای گرجستان/ویزای پاکستان/ویزای کوبا/ویزای فیلیپین/ویزای عمان/ویزای مکزیک/ویزای افغانستان/ویزای ایران/ تلفن6-88806685



    اخذ ویزای تمام کشورهای دنیا<br>
تعیین وقت سفارت<br>پیکاپ ویزا<br>
    Blue Sky Aeroplane
  • تورهای تفریحی و نمایشگاهی چین-تور گوانجو

    اجرا متنوع تورهای انفرادی و گروهی
    برگزاری تـورهای نمایشگاهی چین
    در صورت درخواست تورهای خاص و ترکیبی با ما تماس بگیرید
    تلفن:6-88806685



    تورهای تفریحی و نمایشگاهی چین-تور گوانجو
    Blue Sky Kite
تور دبی
تور تـایلنـــد
تور تــرکــیه
تور ویـتـنـام
ویزای فوری چین

ویزای چین چه مدارکی برای صادر شدن نیاز دارد؟


پاسپورت(پاسپورت باید تاریخ دار باشد و همچنین اصل پاسپورت نیاز است)


دو عکس پرسنلی


تکمیل مشخصات فردی توسط شما


 انواع ویزای چین:


 ویزای(L)چین- ویزای توریستی گروهی میباشد وبرای ۴۰ روز اعتبار دارد.و اگربرای اقامت باشد اعتبار ویزا 30 روزه
   
 ویزای (L)چین –ویزای توریستی انفرادی  که برای ورود و اقامت چین ا ماه اعتبار این نوع ویزا میباشد.
   
 ویزای(M) تجاری چین –این نوع ویزا  ۳ ماه اعتبار برای وارد شدن به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت در چین دارد.
   
 ویزای تجاری ۶ ماهه- که به ویزای مولتی پل چین  با ۶ ماه اعتبار ورود و۱ ماه اعتبار اقامت معروف است.

 ویزای تجاری ۱ ساله- که به ویزای مولتی پل چین با ۱۲ ماه اعتبار ورود و۱ ماه اعتبار اقامت معروف است.
   

ویزای چین شما در چه مدت آماده میشود:



مدت 10 روز زمان برای ویزای توریستی گروهی طبق روال معمول (5 نفر حداقل برای این ویزا لازم است)


مدت 5 روز زمان برای ویزای توریستی گروهی در صورت درخواست شما به صورت ویزای فوری چین (5 نفر حداقل برای این ویزا لازم است)
"ویزای فوری چین"


مدت 10 روز زمان برای  ویزای توریستی انفرادی طبق روال معمول


مدت 5 روز زمان برای  ویزای توریستی انفرادی در صورت درخواست شما به صورت ویزای فوری چین


مدت 15 روز زمان ویزای تجاری چین:


مدت 20 روز زمان ویزای تجاری ۶ ماهه مولتی پل چین لازم است- (4ویزای تجاری در پاسپورت شما باید باشد)


مدت 20 روز زمان ویزای تجاری ۱ ساله مولتی پل چین لازم است(4ویزای تجاری در پاسپورت شما باید باشد)



"سفارت چین برای ویزای چین چه روزهای فعالیت میکند:جواب روزهای فرد هفته:یکشنبه-سه شنبه- پنجشنبه"


 
قیمت ویزای چین چقدر است؟(هزینه صدور ویزای چین):


ویزای توریستی گروهی چین در صورت عادی صادر شدن  ۹۵ دلار هزینه دارد.


   
 ویزای توریستی گروهی چین در صورت فوری صادر شدن  ۱۲۵ دلار هزینه دارد"ویزای فوری چین"


   
 ویزای توریستی انفرادی چین در صورت عادی صادر شدن  ۱۵۵ دلار هزینه دارد


   
 ویزای توریستی انفرادی چین در صورت فوری صادر شدن  ۱۵۵ دلار هزینه دارد
"ویزای فوری چین"


  
ویزای تجاری چین ۲۸۵ دلار هزینه دارد


   
ویزای تجاری ۶ ماهه مولتی پل چین ۹۰۰ دلار هزینه دارد


   
ویزای تجاری ۱ ساله مولتی پل چین ۱۳۵۰ دلار هزینه دارد


آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 2961 | بازدید امروز : 343 | کل بازدید : 1265193 | بازدیدکنندگان آنلاين : 6 | زمان بازدید : 0/0770 
شنبه ٢٦ آبان ١٣٩٧