آژانس بالون=اخذ ویزای تمام کشورهای دنیا
اخذ ویزای کشور برزیل

 

ویزای برزیل-ویزای کشور برزیل-گرفتن وبزای برزیل-اخذ ویزای برزیل-  Brazil Visa


                                                                                  ویزای برزیل


ویزای برزیل :

  سفارت برزیل در تهران 2 نوع ویزا صادر می نماید:

1.      ویزای توریستی عادی:

  اعتبار  ویزای توریستی برزیل 3 ماهه مولتی پل می باشد که مسافر به مدت 1 ماه اجازه اقامت دارد.

 2.      ویزای تجاری عادی:

  اعتبار ویزای تجاری برزیل 3 ماهه مولتی پل می باشد که مسافر به مدت 1 ماه اجازه اقامت دارد البته در صورتی که دردعوتنامه تجاری مسافراز  سوی دعوت کننده قید شده باشد که به  شخص مذکور به مدت 3 ماه نیازمندیم شخص مجاز به اقامت  به مدت 3 ماه نیز می باشد.


مدت زمان آماده شدن ویزا

نرخ ویزا

3 ماه اعتبار _ 1 ماه اقامت

140 $
   


 

 


    پایتخت کشور برزیل شهر برزیلیا سایر شهرهای توریستی آن ریو دژانیرووسائوپائلو می باشد و واحد پول آن رئال است.

مدارک لازم:

 پاسپورت مسافر با حداقل 7 ماه اعتبار + 2 قطعه عکس رنگی 4*3زمینه سفید بدون عینک.

ترجمه گواهی اشتغال به کار با مهر دارالترجمه پرینت 3 ماهه حساب یا گواهی سپرده با مهر بانک + ترجمه  شناسنامه مسافر. واچر واقعی هتل مسافر

 لازم به ذکر است داشتن دعوتنامه تجاری برای اخذ ویزای تجاری برزیل اجباریست.

 آدرس سفارت برزیل:زعفرانیه خیابان بهار نبش خیابان یکتا پلاک 2

 




 

جهت کسب اطلاعات در مورد هزینه + مدارک مورد نیاز + زمان تحویل مدارک ویزای تمام کشورها با کارشناسان بالون سیر آسیا با شماره(88806686)در تماس باشید .بهترین و با کیفیت ترین خدمات مسافرتی را از بالون بخواهید.

 

 

ویزای برزیل

 


آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 3775 | بازدید امروز : 97 | کل بازدید : 786386 | بازدیدکنندگان آنلاين : 8 | زمان بازدید : 0/0960 
سه شنبه ٠٩ خرداد ١٣٩٦