آژانس بالون=اخذ ویزای تمام کشورهای دنیا
اخذ ویزای کشور ایران

 


ویزای ایران


 

 

      ویزا ایران :

 

1.      شرایط ویزای توریستی ایران برای مهمانان خارجی :

کشور ایران ویزای 1 ماهه توریستی صادر میکند که مسافر میتواند از تاریخ صدور 1 ماه در ایران اقامت داشته باشد. شرایط به این صورت است که پس از اقدام و تحویل مدارک به وزارت خارجه و بررسی شرایط مسافر در صورت موافقت برای صدور ویزا وزارت خارجه یک شماره تلکس به دعوت کننده ارائه میدهد. مهمان خارجی با ارائه آن شماره تلکس به کنسولگری ایران یا فرودگاه امام خمینی (قبلا در فرم مشخصات توسط مسافر ذکر شده) ویزای خود را دریافت میکند.

برای اتباع آمریکا ,انگلستان و کانادا شرایط فرق میکند و حتما مسافران باید تور ایران همراه با لیدر مورد تائید وزارت خارجه و سازمان میراث فرهنگی خریداری کنند.

 

 

ویزای 1 ماهه ایران

500.000 ریال

3 تا 12 روز کاری

 

 

 

مدارک لازم:

 

·         فرم های پرشده (از سایت بالون قابل دانلود میباشد)

·         اسکن پاسپورت مسافر

·         اسکن شناسنامه دعوت کننده یا همان میزبان

 

 

 

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 4304 | بازدید امروز : 671 | کل بازدید : 909090 | بازدیدکنندگان آنلاين : 5 | زمان بازدید : 0/0891 
دوشنبه ٠٣ مهر ١٣٩٦