Previous Next
  • آژانس مسافرتی بـالون
    رزرو هتل در سراسردنیا
    صـدوروچــر هتل برای سـفـارت
    صـدور بـلیـط هواپیما-ترن-کشتی
    <در تمام شهرهـای دنـیـا>
    تلفن:6-88806685



    آژانس مسافرتی بـالون <br>
رزرو هتل در سراسردنیا<br>
صـدوروچــر هتل برای سـفـارت<br>
صـدور بـلیـط هواپیما-ترن-کشتی<br>
    <در تمام شهرهـای دنـیـا><br>
تلفن:6-88806685
    Blue Sky Balloon
  • اخذ ویزای تمام کشورهای دنیا
    تعیین وقت سفارت
    پیکاپ ویزا

    ویزای چین/ویزای ویتنام/ویزای تایلند/ویزای دبی/ویزای شینگن/ویزای هند/ویزای آذربایجان/ویزای آفریقای جنوبی/ویزای سنگاپور/ویزای برزیل/ویزای ازبکستان/ویزای قزاقستان/ویزای قزاقستان/ویزای قرقیزستان/ویزای هنگ کنگ/ویزای بنگلادش/ویزای کره جنوبی/ویزا قبرس (اروپایی)/ویزای عراق/ویزای اکراین/ویزای تاجیکستان/ویزای ترکمنستان/ویزای ایران/ویزای گرجستان/ویزای پاکستان/ویزای کوبا/ویزای فیلیپین/ویزای عمان/ویزای مکزیک/ویزای افغانستان/ویزای ایران/ تلفن6-88806685



    اخذ ویزای تمام کشورهای دنیا<br>
تعیین وقت سفارت<br>پیکاپ ویزا<br>
    Blue Sky Aeroplane
  • تورهای تفریحی و نمایشگاهی چین-تور گوانجو

    اجرا متنوع تورهای انفرادی و گروهی
    برگزاری تـورهای نمایشگاهی چین
    در صورت درخواست تورهای خاص و ترکیبی با ما تماس بگیرید
    تلفن:6-88806685



    تورهای تفریحی و نمایشگاهی چین-تور گوانجو
    Blue Sky Kite
تور دبی
تور تـایلنـــد
تور تــرکــیه
تور ویـتـنـام
آژانس مسافرتی بالون

 ویزای هند-ویزای کشور هند-گرفتن وبزای هند-اخذ ویزای هند- india Visa


   ویزای هند


دانلود پکیج ویزای هندوستان


      ویزا هندوستان :

  سفارت هند در تهران 3 نوع ویزا صادر می کند:

 1.   ویزا توریستی

  2.   ویزا دانشجویی

  3.   ویزا تجاری شش ماهه مولتی


 
     

مدت زمان آماده شدن ویزا

نرخ ویزا

عادی = 10_12 روز کاری

270.000 تومان

فوری = 6 روز کاری

با هماهنگی

                                                    

 

 

 


 1.   ویزای توریستی:

 ویزای توریستی هند 90 روز از تاریخ صدور اعتبار دارد و مسافر در این 90 روز , 30 روز اجازه ی اقامت در این کشور را دارد.

 طبق قانون سفارت هند در ایران برای اخذ ویزای توریستی از آخرین خروج مسافر از هندوستان حداقل 6 ماه باید گذشته باشد.

 2.   ویزای دانشجویی :

 برای اخذ ویزای دانشجویی مسافر با در دست داشتن مدارک پذیرش از دانشگاه مربوطه باید به سفارت مراجعه کند.

 برای اطلاعات بیشتر با آژانس بالون تماس حاصل کنید.

 3.  ویزای تجاری شش ماهه مولتی :

 تعداد دفعات ورود نامحدود و در هربار ورود مسافر نهایتا میتواند 30 روز اقامت داشته باشد.برای اخذ ویزای تجاری هند داشتن

  دعوتنامه و گواهی اشتغال به کار الزامی است برای اطلاعات بیشتر با آژانس بالون تماس حاصل فرمایید.

 


مدارک لازم:

1-اصل پاسپورت امضا شده

2- 2قطعه عکس 5*5 رنگی زمینه سفید بدون عینک

3-کپی از صفحات اول و دوم شناسنامه (در صورت داشتن توضیحات کپی از صفحه توضیحات)

4-فرم پرشده ی مشخصات مسافر که از سایت آژانس بالون میتوانید دانلود کنید در صورت داشتن رزرو بلیت همراه مدارک فرستاده شود.

5-حضور مسافر در سفارت برای انگشت نگاری الزامی می باشد که با هماهنگی آژانس بالون انجام میشود.


   آدرس سفارت هند: تهران, خیابان مطهری,خیابان میرعماد,نبش کوچه نهم.


 

 دریافت فرم مشخصات مسافر هند

 


مطالب مرتبط :                                                                 موارد مرتبط :

جاذبه های هندوستان                                                       نرخ ویزای تمام کشورها

تورهای هندوستان


 


 

 

 

بالون ارائه دهنده تورهای باکیفیت طبق سلیقه شما و متخصص در اخذ ویزای تمام کشورها.شماره تماس آژانس بالون 88806686

 

 

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 102228 | بازدید امروز : 86 | کل بازدید : 563371 | بازدیدکنندگان آنلاين : 1 | زمان بازدید : 1.4219 
سه شنبه ٠٦ مهر ١٣٩٥